“siz değerli müşterilerimize 60 yıllık tarihimizde olduğu gibi dürüstlükten ödün vermeden, lezzetli, taze ve kaliteli hizmet sunmaktır..”
BİDOLU KAHVALTI

Hikayemiz

Ticari faaliyetimiz 1956 yılında, kurucumuz ve aile büyüğümüz Selahattin Çakmak tarafından Unkapanı barakalarda beyaz peynir ve pastırma satışıyla başlamıştır. 1965-1985 yılları arasında yağ iskelesinde devam etmiştir ve bu tarihten itibaren 2. Neslin katkılarıyla ürün yelpazesini geliştiren firmamız 1985-2002 yılları arasında Rami Kuru Gıda ve Toptancılar Çarşısında kendi ürünlerini ürettirerek üretim aşamasını denetim altında tutmuş ve değerli iş ortaklarına hizmetine devam etmiştir.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

2002 yılından günümüze kadar Mega Center toptancılar çarşısında seçkin noktalara ürün tedarik eden firmamız 2012 yılında 3. Neslin katkılarıyla daha öncesinde et ve süt ürünleri tedarikçiliğini  üstlendiği Gönenli Peynircmm markası ile perakende sektörüne giriş yapmıştır. Daha sonraki yıllarda 2. Şubemizi Halkalı’da ürün kategorisini arttırarak şarküteri adı altında açmıştır.

Günümüzde ÇAKMAK BY GÖNENLİ markası ile yolumuza devam etmekte olup şubemizde satışa sunduğumuz ürünleri masa hizmetiyle birleştirerek yenilenmiştir. Günden güne bünyemizde farklı markalarla hizmet vererek 2015 yılında MARTI ŞARKÜTERİ markası ile Yeşilköy de faaliyete geçirdiğimiz şarküterimiz 2018 yılında Yeşilyurt da  masa hizmeti ile kahvaltı severlerin ortak noktası haline gelmiştir.

Hedefimiz siz değerli müşterilerimize 60 yıllık tarihimizde olduğu gibi dürüstlükten ödün vermeden, lezzetli, taze ve kaliteli hizmet sunmaktır.